Hírek


A bajnokság hagyományos verseny lesz, max 60lapos paklik, 15lap side egy paklival kell menni, nem lehet váltani, ha ien történik kizárás. A tiltott lapok kint vannak, jelentkezni e-mailen vagy msn-en. Aki pro kérem előre szóljon nekem. A replayeket, mind két féltől kérem csak a meccs számot írjátok rá.1, 2, 3adik.

Következő versenyre lehet már jelentkezni nálam.

Idő pont:
Résztvevőkszáma:
Profik száma:
Fordulok száma:
Jelentkezés lezárása:

Szabály módosítás, úgy vélem, hogy így elsőre mivel nincsenek a mezőnyben profik ezért, csak forbidden lapok lesznek, a többit amint lehet használni úgy használjátok (Exodia és FINAL lapok továbbra sincsenek). Aztán majd meglátjuk, hogyan legyen attól függ mennyien jönnek még. Köszönöm


Ha a bajnokságok működnek rendesen, valami díjat is ki találok még.

Felvétel

 

        Mivel úgy tűnik a következő bajnokság sokkal komolyabb lesz, mint az előző hála az égnek, és el szeretném indítani a KCVDS bajnokságot is, így ezért kérnék egy kis segítséget. A jelentkezőknek köszönöm, még egyszer, és örülök, hogy vannak aktív játékosok, elég megbízhatóan.

 

Felvétel:

-         Ismerje a szabályokat, minden kétségeket kizáróan.

-         Legyen aktív.

-         Tudjon segíteni, vagy pakli, vagy lap tanácsadásban.

-         Tudjon angolul.

-         Ismerje a lapokat.

 

 

Az oldal el fog költözni kb. 1-3 hónap rendes honlapra. Így nem árt, ha honlap szerkesztéshez is értenek a jelentkezők. És persze a kreativitás nem hátrány.

 

És reméljük a siker, nem marad el, ha van egy jó csapat.


Előre is Köszönöm!!
Oldalmenü
Szavazás
KCVDS indulnátok e??
Jah
Mindegy
Nem kösz
Mi az??